Placari de lemn

Despre noi

BD LEMNTECH a luat fiinta in 2005, ca o companie avand ca activitate principala fabricarea elementelor de tamplarie si dulgherie. Dar BD LEMNTECH s-a desprins din tiparul obisnuit al firmelor romanesti de profil asemanator, oferind un pachet complex de produse si servicii, adaptat cerintelor clientului.

La BD LEMNTECH, ne-am propus de la bun inceput sa nu oferim tuturor aceleasi produse si servicii, fapt care ar fi limitat performanta companiei noastre la un nivel mediocru, exagerat de generalist. In schimb, am preferat sa ne adaptam cerintelor fiecarui client, oferind deseori servicii suplimentare; astfel, gama produselor noastre a crescut, diversificandu-se, iar angajatii nostri au capatat un volum de experienta considerabil.

De asemenea, compania noastra integreaza in mod constant cele mai noi tehnologii si metode de lucru. Acest proces continuu de invatare si schimbare ne permite sa va oferim produse si servicii performante, care tin pasul cu cele ale companiilor internationale de profil.

Competitivitatea si calitatea produselor noastre nu sunt singurii factori care au dus la cresterea reputatiei BD LEMNTECH. Inca de la infintarea companiei, am actionat mereu conform celor mai stricte principii de etica a afacerilor. Relatiile noastre cu toti clientii au fost si sunt definite prin transparenta si onestitate, ceea ce explica numarul mare de clienti fideli.